Sute de clienti multumiti ne recomanda munca

Cere oferta de reparatie a cutiei tale de viteze!

MAN · RENAULT · DAF · VOLVO · MERCEDES · IVECO · FORD

Contacteaza-ne

Nu stii de ce nu iti functioneaza cutia de viteze? Afla ca noi iti facem gratuit diagnosticarea cutiei. Da jos cutia de viteze de pe camion, venim si preluam cutia de la tine de acasa, o transportam la service, o desfacem si iti stabilim necesarul de piese de schimb pentru reparatie.

Daca esti de acord cu pretul, iti reparam cutia. Ti se pare scump si nu vrei s-o repari? Iti trimitem inapoi cutia de viteze desfacuta (sa nu platesti manopera), fara nici o discutie. Si totul pe costul nostru! Mai stai pe ganduri? 👉 contacteaza-ne pentru o diagnosticare gratuita:

Completeaza formularul sa te contactam pentru reparatia cutiei de viteze a camionului tau, cu piese noi de calitate!

  Numele (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Tipul cutiei

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform GDPR

  Suna acum – +40 752 669 615

  contacteaza-ne pentru o reparatie cu piese de calitate!

  Cum te ajutam?

  Preluam cutia de la sediul firmei tale.

  Desfacem cutia si verificam piesele.

  Schimbam piesele defecte cu altele noi.

  Trimitem inapoi la tine, cutia de viteze reparata.

  Defectiunea cutiei de viteze iti imobilizeaza vehiculul?

  O afacere merge bine doar cu vehicule in stare perfecta de functionare. Daca cutia de viteze a camionului tau face figuri, da semne de oboseala sau nu mai intra in viteze, ar fi timpul sa faci o vizita la un service.

  Chiar daca azi, camionul tau inca functioneaza, sunt sanse mari ca defectiunea din cutie sa se agraveze si sa ramai pe drumuri.

  Defectiunea cutiei de viteze este una grava care in mod sigur iti imobilizeaza vehicolul. Un vehicul care nu lucreaza, nu genereaza venit iar aceasta iti dauneaza afacerii.

  Cu o investitie in reparatia cutiei cu piese de calitate, iti poti asigura functionarea corecta a masinii pentru o perioada foarte lunga de timp.

  Ai nevoie de vehicule bine intretinute!

  Camioanele tale sunt vechi si nu mai functioneaza cum trebuie? Cutia de viteza nu iti raspunde la comenzi? A venit momentul sa faci cateva schimbari.

  Orice afacere are nevoie de stabilitate iar aceasta se poate realiza doar cu vehicule bine intretinute, gata pregatite pentru lucru.

  Poate ca cea mai buna solutie ar fi sa iti cumperi o flota de camioane noi si sa ai garantia ca acestea iti vor lucra mult timp, fara probleme.

  Daca nu iti permiti sau nu iti este rentabil, atunci schimba macar cutia de viteze actuala, cu una noua, sa fii asigurat ca aceasta iti va servi foarte mult timp.

  Este costisitor? Pune in balanta costul cutiei si timpul de lucru pe care il poti face cu ea. In timp, in mod sigur investitia ti se va reintoarce.

  Dar stai, exista o solutie mult mai buna si mai ieftina. In loc sa cumperi o cutie noua, mai bine repara-ti cutia veche cu piese noi, de calitate.

  Sunt multe avantaje de care poti beneficia reparand cutia, cu piese noi, de calitate. Cutia veche, reparata cu piese noi, functioneaza ca noua si tine ca una noua. Pret mai mic, la o fiabilitate asemanatoare cu cea de la cutia noua. Ce zici, iti place ideea?

  piese cutii viteze camioane
  oferta reparatii cutii de viteze camioane

  Cum functioneaza oferta noastra?

  Reparam cutii de viteze camioane pe tot teritoriul tarii! Cutiile de viteze camioane ajung la noi prin curierat rapid si pleaca inapoi la proprietar pe aceeasi cale.

  Trebuie doar sa ne trimiti un email sau sa ne suni si sa ne comunici intentia ta de a repara cu noi cutia de viteze a camionului tau. Iti vom oferi toate informatiile necesare ca sa decizi daca vrei sa lucrezi cu noi.

  Daca doresti sa faci reparatia la noi, nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa pregatesti cutia pentru transport. Pentru acest lucru, cutia trebuie sa fie demontata si fixata pe un europalet ca sa nu se deplaseze in timpul transportului.

  Vom trimite curierul sa ridice cutia si s-o aduca la sediul nostru, unde va fi desfacuta si verificata. Rezultatul ti-l vom comunica ulterior impreuna cu pretul pieselor ce trebuie schimbate.

  Dupa reparatie, iti asiguram transportul cutiei la sediul firmei tale.

  De ce sa lucrezi cu noi?

  • Suntem specializati pe reparatii cutii de viteze camioane.
  • Avem o experienta de peste 40 de ani in acest domeniu.
  • Avem dotari speciale pentru reparatii camioane.
  • Utilizam in reparatii doar piese noi, de calitate superioara.
  • Suntem importatori de piese cutii de viteze camioane, cu raport pret/calitate foarte bun.
  • Oferim garantie pe lucrarea executata.

  Reparam cu succes cutiile de viteze pentru urmatoarele tipuri de vehicule: MAN, RENAULT, DAF, VOLVO, MERCEDES, IVECO, EVOBUS & SETRA

  Afla ce spun despre noi clientii nostrii!

  Am fost in service-ul Mora cu probleme la cutia de viteze la un Mercedes Actros. Au reaparat in timp util camionul. Personal recomand tuturor acest service pentru garanția oferita, promptitudinea si pretul bun.

  BogdanSC FERIGA SRL

  Am venit in acest service cu problem la cutia de viteza de la un Magnum. Mi s-a expicat problema si reparat cutia intr-un timp surprinzator de repede, a folosit si recomandat piese orginale plus asigura garatie. Tot ce pot sa spun ca sunt multumit si recomand cu incredere.

  RazvanSC TRANSJAI SRL

  Nu uita sa ceri oferta noastra de reparatii cutii de viteze camioane!

   Numele (obligatoriu)

   Telefon (obligatoriu)

   Adresa de email (obligatoriu)

   Tipul cutiei

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform GDPR