Firma Mora ZF , este o societate privata cu numele de SC Morogec Auto SRL avand sediul in Judetul Maramures, Oras Baia Mare, Strada Depozitelor nr. 2. Firma a fost infintata din anul 1995 de catre Maestru Mecanic Domnul Mora Stefan care activeaza in domeniu reparatiilor de cutii viteze pentru camioane, din anul 1972 facand doar acest lucru zi de zi. Putem sa spunem ca suntem singura companie din Romania care activeaza doar pe domeniu reparatiilor de cutii manuale si automate de CAMIOANE, AUTOBUZE, MICROBUZE sau AUTOUTILITARE.
Firma noastra dispune de personal calificat cu experienta vasta in reparatia cutiilor de viteze, principalul obiectiv al firmei fiind reparatia cutiilor si inlocuirea discurilor de ambreiaj de camioane de la Microbuze  pana la Camioane Mari. Scopul nostru este de a oferi servicii de calitate la un pret avantajos.
Cand vine vorba de reparatia cutiilor de viteze, noi punem accent pe profesionalism si devotament, fiind cunoscuti de toti conducatorii auto care frecventeza zona Maramuresului pentru ceea ce facem. Datorita experientei indelungate in domeniu si a experientei personalului suntem cautati si din tari ca Anglia, Franta, Spania sau Italia. Piesele utilizate sunt de ceea mai buna calitate, avand stoc de produse pentru a facilita  servirea clientul cat mai prompt si mai profesionist, avand ca si target standarde inalte de calitate si profesionalism, ceea ce clienti care au intrat pe pragul nostru il pot confirma.
Mora ZF este locul unde dorim ca clientul sa fie servit cat mai profesionist si, pentru acest lucru, orice cutie reparata la noi primeste 6 luni garantie.